diumenge, 21 de juny del 2015

dijous, 18 de juny del 2015

PARTIT DE FUTBOL

Des de fa anys, l’escola Can Roca celebra a final de curs un partit de futbol. Els alumnes de sisè juguen en contra dels mestres de ’escola.
Aquest any  ha estat  molt  emocionat, com sempre. Tothom ha jugat molt bé i  l’objectiu era  passar una bona estona. No importa qui guanya,  si l’esperit de l’activitat es passar-ho bé, com cada any. Si algú  no ho entenc així,  és el seu problema.


Felicitats als nois i noies de sisè que han gaudit d’aquesta activitat.



Moltes gràcies als mestres, antics mestres... per dedicar el vostre temps i el vostre esforç per mantenir aquesta activitat!


dilluns, 8 de juny del 2015

AIXÒ S'ACABA!

Nois i noies de sisè: AIXÒ S'ACABA!

Dedicat a t@ts vosaltres, que aquest dies en sou protagonistes i amb tota la nostra estima, aquí teniu la decoració que aquest dies presideix  la nostra escola.

Carme i Perfe








diumenge, 7 de juny del 2015

VISITA A LA BIBLIOTECA CENTRAL

El passat 26 i 27 de maig els alumnes de sisè vam anar a visitar la Biblioteca Central de Castelldefels. Després d'una presentació la Sílvia, la bibliotecària infantil ens va fer un joc de  pistes per trobar diferents llibres utilitzant el catàleg digital. En acabar va ensenyar-nos tots els espais de la biblioteca.
Va ser molt interessant i cal felicitar als alumnes de les dues classes perquè es van portar molt bé.


dijous, 4 de juny del 2015

L'ANE i L'ACORDIÓ

Aquesta tarda, l'Ane ens ha regalat unes cançons interpretades amb l'acordió, un instrument molt maco, potser poc conegut i que pesa moooooolt. 
Ens ha agradat moltíssim. 

FELICITATS, ANE. CONTINUA PRACTICANT AQUESTA ACTIVITAT TANT "xula".




Aquest matí hem parlat de les coses per les quals tenim facilitat, les nostres aficions... Tothom tenim qualitats, coses que fem molt bé: llegir, dibuixar, jugar a basquet, cantar, fer dansa, jugar a futbol, tocar l'acordió, fer manualitats....  Només ens cal trobar-les. OI?

Gràcies per visitar-nos